Vernieuwend

Workshops

die je leven veranderen

HAAL JE TOEKOMST DICHTERBIJ

In onze Visionboard Workshops ga je aan de slag met jouw dromen en doelen en leer je hoe je ze dichterbij haalt. Samen met nog 6 andere enthousiaste vrouwen breng je hetgeen wat je leert direct in praktijk.

Ben je er klaar voor om in beweging te komen?

HAAL JE TOEKOMST DICHTERBIJ

In onze Visionboard Workshops ga je aan de slag met jouw dromen en doelen en leer je hoe je ze dichterbij haalt. Samen met nog 6 andere enthousiaste vrouwen breng je hetgeen wat je leert direct in praktijk.

Ben je er klaar voor om in beweging te komen?

If you can see it, you can do it!

Wat ga je leren?

  • De kracht van visualisatie
  • Wat jouw dromen zijn en hoe je deze kunt behalen
  • Het maken van een visionboard en het leren gebruik maken hiervan

Wat levert het jou op?

Inzicht in jouw droom

Tijdens deze avond helpen onze coaches jou om jouw dromen scherp te krijgen

Nieuwe handvatten

Ontdek de kracht van visualisatie en leer hoe jij praktisch aan de slag kunt gaan met jouw dromen

Nieuwe visie en focus

Je komt erachter komen waar je mee bezig wilt zijn in het leven en hoe je gaat leren focussen

Hoe gaan we het doen?

De Visionboard Workshop vindt plaats op een avond en bestaat uit 2 onderdelen. We starten met een masterclass over de kracht van visualisatie en brengen vervolgens hetgeen wat we hebben geleerd in praktijk. Je gaat naar huis met een visionboard waarmee je thuis verder aan de slag kunt gaan.

De workshops worden gegeven in een kleine setting, zodat Larissa jou ook persoonlijk op weg kan helpen.

Voor wie is deze workshop?

  • Voor vrouwen die een onrustig gevoel hebben omdat de focus mist in hun leven en die hiermee aan de slag willen gaan.
  • Voor vrouwen die veel mooie plannen hebben, maar niet weten hoe ze deze waar kunnen maken.
  • Voor vrouwen die bereid zijn om in actie te komen en uit hun comfortzone willen stappen.

Praktisch

De Visionboard Workshop staat gepland op dinsdag 2 april 2019. 
De avond start om 19.00 uur en duurt tot 22.15 uur.

Investering

De workshop kost € 37,50

Ervaringen

Veel vrouwen gingen je voor. Een greep uit de reacties:

Melissa B.

“Vol praktische handvatten”

Lees de gehele review
Toffe workshop waarbij je leert om je leven bewuster te leven. Je wordt getriggerd om je eigen dromen te dromen en in actie te komen zodat je dromen werkelijkheid gaan worden. Vol praktische handvaten die je helpen om gelijk aan de slag te gaan.
Janneke S.

“Echt een aanrader”
Lees de gehele review

“Als je toe bent aan persoonlijke ontwikkeling en als je echt wat wilt gaan doen met specifieke dromen en wensen dan is het echt een aanrader om de visionboard workshop te volgen!”

Annemieke

“Enorm veel veranderd”
Lees de gehele review
“In januari 2017 ben ik door een vriendin benaderd voor een workshop “Reveal Your Dreams” die gegeven werd door Larissa. Tijdens deze workshop zou er uitgelegd worden hoe je aan je dromen en doelen kunt werken en zou je je eigen vision board gaan maken.
Ik had al een gelukkig leven en had mijn leven ook goed voor elkaar, maar ik was enorm op mijn baan uitgekeken en zocht een andere uitdaging wat op dat moment maar niet lukte. Deze workshop leek mij toch wel leuk om eens te kijken hoe je je doelen en dromen en nieuwe baan waar kunt maken. Ik ben daarom naar de workshop gegaan.

Tijdens die workshop moest ik mijn doelen en dromen opschrijven en heb ik een vision board gemaakt met de dromen en doelen die ik toen had. Deze vision board zou helpen om dagelijks te bidden voor deze punten. Ik vond het in het begin moeilijk maar uiteindelijk lukte het mij dagelijks te bidden voor mijn doelen. Een half jaar later in Juni zat ik nog eens in mijn map van de workshop te kijken en vond ik mijn doelen lijstje van Januari. Ik was inmiddels vergeten dat ik die nog had. Toen ik die zag viel mijn mond open van verbazing. Op 1 na waren alle punten die daarop stonden binnen 6 maanden uitgekomen inclusief een nieuwe baan. Ik kon het niet geloven dat het echt kan. Inmiddels is de laatste droom van dat lijstje deze maand uitgekomen.

Ondertussen gaat mijn leven verder en ontstaan er weer nieuwe doelen en dromen. Ik update mijn vision board als geheugen steuntje waar ik ook alweer voor wil gaan en voor wil bidden. Het heeft mij ook een enorm vertrouwen gegeven in mijzelf maar ook in God. En het komt soms op de meest onverwachte manier of moment.

Ik raad iedereen aan om deze workshop te volgen en ervoor open te staan en het eens serieus te proberen. Ik geloofde in eerste instantie niet dat dat kon, maar het werkt wel degelijk. Er is het afgelopen jaar enorm veel veranderd in mijn leven. Het heeft echt iets in werking gezet. Ik ben mijn vriendin dankbaar dat ze mij heeft benaderd voor deze workshop.”

95%

95% van de vrouwen geven de workshop een 9