Ontmoet ons

Het powerteam

Larissa, Manon & Gertine

Het Powerteam

Een divers team van power vrouwen

Gertine, Larissa en Manon hebben alle drie enorm veel in huis. Dankzij hun ervaringen als coaches, in het bedrijfsleven en met kinderen zijn ze geschikt om levens te veranderen. Een geweldig team dat dat vele vrouwen begeleid in het veranderen van hun leven.

Mijn naam is Larissa van der Haar, getrouwd met Wouter en moeder van 2 heerlijke dochters. Ik ben geboren in Sri Lanka en opgegroeid in Groningen. Ik heb 8 jaar gewerkt met dak-en thuislozen en verslaafden en samen met mijn man hebben we inmiddels vier bedrijven en meer dan 30 mensen in dienst. Daarnaast coach ik vrouwen die in hun bestemming willen gaan wandelen. Onze visie is om impact te hebben in de maatschappij door werkgelegenheid te creëren en te investeren in mensen.
Larissa van der Haar

Oprichter

Waarom doe ik dit?

Ik doe dit omdat ik er blij van word als mensen gaan opstaan en het leven gaan leiden wat ze graag willen en wat hen gelukkig maakt. Ik heb gezien dat je binnen 3 maanden uit een bepaald patroon kunt breken en je je leven een hele positieve wending kunt geven. Je gaat dan je dromen achterna jagen in plaats van de waan van de dag te volgen. Dit heeft alles te maken met de juiste mindset. Ik heb hier handige tools voor ontwikkeld die je hierbij kunnen helpen. Ik zeg vaak: “Als jij de beste versie van jezelf wordt, ben je de grootste zegen voor de ander”.

Mijn naam is Manon Joosse. Ik ben 12 mooie bijzondere jaren gelukkig getrouwd met Matthias en moeder van 4 gezellige en soms ondeugende kinderen. Ik heb SPH gestudeerd waarna ik verschillend werk heb gedaan, zowel in de hulpverlening als in de horeca, alsmede in het onderwijs. In de afgelopen 8 jaar heb ik meerdere meiden mogen coachen, waarbij ik ervaring heb opgedaan als coach. In de afgelopen jaren heb ik steeds meer ontdekt waar mijn passie ligt en mijn kwaliteiten. Ik ben gemotiveerd geraakt om te gaan dromen en deze dromen concreet te maken om ze ook daadwerkelijk te realiseren. En toen kwam in november 2017 Reveal Your Dreams op mijn pad, waar ik als Office Manager & Visie Coach mocht gaan werken.

Manon Joosse

Office Manager & Visie Coach

Waarom doe ik dit?

Hoe gaaf is het dat ik bij Reveal Your Dreams mag werken vanuit mijn passie en mijn kwaliteiten kan inzetten om andere vrouwen te helpen ontdekken welke dromen zij hebben voor hun leven. Ik word enthousiast als vrouwen gaan durven dromen, gaan bepalen waar ze voor willen leven en stappen gaan zetten om deze verlangens te realiseren en te gaan leven. Als ik in coaching een stukje bij mag dragen aan dit avontuurlijke, bijzondere en soms lastige proces, dan ben ik dankbaar.

Wij vrouwen kunnen elkaar maken en breken. Ik houd ervan om andere vrouwen te bemoedigen, dat zij hun eigen kracht en kwaliteiten gaan herkennen en erkennen en hiermee een verschil gaan maken in hun eigen leven en dat van anderen.

Mijn naam is Gertine Oldeman, getrouwd met Hein en we genieten samen enorm van onze 3 jonge meiden en 2 volwassen dochters, waarvan er 1 getrouwd is en ook een dochter heeft.
Ik mag het team bij Reveal Your Dreams versterken als Visie Coach en daarnaast ben ik op zoek naar een baan in de hulpverlening en ben ik betrokken bij allerlei vrijwiligers activeiten.
Ik heb het voorrecht gehad om jarenlang met (jonge) mensen op te trekken en hen te coachen en te zien opbloeien zodat ze een steeds betere versie van zichzelf werden. Daarnaast heb ik de afgelopen 10 jaar ervaring opgedaan in het leiden van diverse teams. Ik raak enorm gemotiveerd door de uitspraak ‘everybody wins when a leader gets better’, iedereen wint als een leider beter wordt en zich ontwikkelt. Door jezelf te ontwikkelen verander je niet allen zelf maar daardoor verandert ook de wereld om je heen!
Gertine Oldeman

Visie Coach

Waarom doe ik dit?

Ik heb zelf mogen ervaren hoe gaaf en levens veranderend het is als een coach met je meekijkt en je helpt jezelf verder te ontwikkelen. Ik ben er van overtuigd dat vooral vrouwen een verkeerd zelfbeeld hebben door allerlei omstandigheden waardoor ze niet tot bloei zijn gekomen. Ik geloof dat vrouwen impact kunnen hebben in de wereld om hen heen, gewoon door zichzelf te worden en hun dromen na te jagen. Het is bijzonder om als coach daaraan bij te mogen dragen.