Het team

Missie & visie

Ons kloppend hart

Reveal Your Dreams

Veel vrouwen worstelen met zichzelf durven te zijn. Onze visie is om vrouwen in hun kracht te zetten, hen te laten (her)ontdekken wie ze zijn en wat zij te bieden hebben aan deze wereld. Daardoor wordt niet alleen hun eigen leven leuker en beter, maar ook de levens van de mensen om hen heen. We geloven dat wanneer je de beste versie van jezelf bent, je de meeste impact zult hebben in jouw omgeving.

 Wij geloven dat de juiste mindset alles bepalend is voor waar jouw leven naar toe gaat en daar coachen en trainen we vrouwen op. We vinden dit geweldig om te doen, omdat we geloven dat iedereen uniek is en wat bijzonders te bieden heeft en de wereld mag dit zien!

Onze kernwaarden

  • We leven vanuit verbondenheid en we zijn integer, open en respectvol.
  • We leven persoonlijk uit waar Reveal Your Dreams voor staat.
  • We kiezen ervoor altijd het beste in de ander te zien.
  • Door de beste versie van onszelf te zijn, zijn we de grootste zegen voor de ander.

Sri Lanka

Met Reveal Your Dreams helpen we ook vrouwen in Sri Lanka die (seksueel) misbruikt en mishandeld zijn. In Sri Lanka worden veel vrouwen door hun man misbruikt, zowel geestelijk als lichamelijk. Wanneer deze vrouwen op de vlucht zijn is er maar 1 opvang waar de politie deze vrouwen kan onderbrengen en in deze opvang kunnen 15 vrouwen met hun kinderen terecht. In 2010 heeft Larissa in deze organisatie meegewerkt en in 2018 heeft ze een jaar met haar gezin in Sri Lanka gewoond en gewerkt in deze organisatie. De organisatie werkt aan het zelfvertrouwen van de vrouwen, ze leren Engels, leren kleding te naaien, kaarten te maken, te koken en nog meer dingen die ze vervolgens weer kunnen gebruiken wanneer ze weer op hun eigen benen komen te staan.
Deze vrouwen zijn zwaar getraumatiseerde vrouwen en het is onze droom om deze vrouwen te helpen. Reveal Your Dreams heeft een programma voor hen gemaakt om hun dromen weer tot leven te brengen, nadat er zoveel in hun leven is kapot gemaakt. Daarnaast traint Larissa ook het personeel op het gebied van visie en uitbreiding van dit traject.
Met Reveal your Dreams willen we investeren in deze vrouwen. Daarom hebben we besloten om 20% van de winst van Reveal Your Dreams te investeren in deze vrouwen. Dit zal een speerpunt zijn van onze organisatie, om bij te dragen aan een grotere missie en anderen vrouwen ook een toekomst te geven.