Doelentraject

Vage doelen leiden tot

Misschien herken je dit?

Je hebt je visie helder, je weer waar je naar toe wilt en nu ben je op het punt dat je weet dat je stappen moet gaan zetten. Ik ga toch voor een andere baan, ik wil een beter huwelijk, ik wil schuldenvrij zijn, die grote wereldreis gaan maken, mijn eigen onderneming starten, mezelf gaan ontwikkelen.  Maar dan merk je dat het lastig is om gefocust te blijven en gaat het nog niet allemaal zo snel als dat je graag zou willen.

Ben je er klaar voor om in beweging te komen?

Misschien herken je dit?

Je hebt je visie helder, je weer waar je naar toe wilt en nu ben je op het punt dat je weet dat je stappen moet gaan zetten. Ik ga toch voor een andere baan, ik wil een beter huwelijk, ik wil schuldenvrij zijn, die grote wereldreis gaan maken, mijn eigen onderneming starten, mezelf gaan ontwikkelen.  Maar dan merk je dat het lastig is om gefocust te blijven en gaat het nog niet allemaal zo snel als dat je graag zou willen.

Ben je er klaar voor om in beweging te komen?

A goal without a plan is just a wish

Wat ga je leren?

  • Het stellen van concrete doelen voor een periode van 5 maanden
  • Het maken van een doelenbord en het leren gebruik maken hiervan
  • Het opstellen van een plan waardoor je jouw doelen gaat behalen
  • Het bewaken van jouw proces
  • Het behouden van de juiste balans bij het halen van doelen

Wat levert het jou op?

Snelle resultaten

Door op te trekken met jouw coach en de groepsleden krijg je nieuwe energie, doe je nieuwe inspiratie op en groeit je zelfvertrouwen.

Out of the box denken

We leren te denken in mogelijkheden in plaats van in beperkingen, zodat meer mogelijk is dan jij denkt!

Stok achter de deur

Met de inspiratiegroep vieren we iedere vrijdag onze successen, zo zijn we samen onderweg!

Nieuwe inzichten

Door samen op te trekken en input te krijgen zal je nieuwe inzichten krijgen en krijg je verdieping op meerdere lagen.

Hoe gaan we het doen?

Tijdens dit Doelentraject ga je concrete doelen stellen voor de komende 5 maanden. In een kleine inspiratiegroep van maximaal 5 vrouwen zetten we samen stappen en leren we van elkaar. Je viert successen met elkaar en moedigt elkaar aan.

Het traject start met een trainingsdag waar je een plan gaat maakt voor de komende 6 maanden onder leiding van Larissa. Aan het eind van de dag presenteer je jouw plan. Je gaat merken dat het enorm waardevol is voor je dromen en doelen om je te omringen met mensen die daar ook mee bezig zijn.

Voor wie is dit traject?

  • Voor vrouwen die aan de slag willen gaan met het behalen van doelen.
  • Voor vrouwen die bereid zijn om in actie te komen en uit hun comfortzone willen stappen.
  • Voor vrouwen die een Visietraject hebben gedaan.
  • Voor vrouwen die hun visie helder hebben en weten waar ze naar toe willen.

Wij geloven dat een goede groepsdynamiek heel belangrijk is en delen de groepen in nadat wij iedereen zelf eerst hebben gesproken. Heb je nog geen visietraject bij ons gevolgd, maar spreekt dit doelentraject jou aan en zou je hier graag mee willen starten, meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek. We zullen hier dan samen met jou verder naar kijken.

Praktisch

Startdag 13 april of 21 september Dit is inclusief catering.
Locatie: Ermelo
Tijd: 10:00 uur tot 16:30

Celebrate Friday: Elke vrijdag vier je je successen met je inspiratie groep online.

1x in de maand is er een Skypegesprek met de hele groep. Daarnaast heb je 1 uur skype coaching 1 op 1.

 

Investering

Het doelentraject kost € 645,-

 

Ervaringen

Veel vrouwen gingen je voor. Een greep uit de reacties:

Prisca B.

“Een absolute aanrader!”

Lees de gehele review

“Mijn dromen had ik helder. Maar om bij die dromen uit te komen, is het nodig om stappen te zetten hier naartoe. Met het doelentraject ga je hier dieper op in. Daarom ben ik hiermee aan de slag gegaan samen met een paar andere dames, onder leiding van onze inspirerende coach Larissa.

We zijn begonnen met een doelenbord te maken. Dagelijks zie ik mijn doelen nu voor me: mijn dromen als het ware in kleine stukjes opgedeeld. Dit zet aan tot actie! Ook moedigen we elkaar aan en vieren we onze successen wekelijks. We zijn pas net begonnen, maar ik zie wekelijks al mooie ontwikkelingen en dat is echt bemoedigend! Er gaat echt kracht uit van de aangeboden tools.

Wil jij aan de slag met het realiseren van jouw dromen? En al enthousiast worden op de weg daar naartoe? Dan is het doelentraject een absolute aanrader! “

Karine v.d. B..

“Ontzettend motiverend”
Lees de gehele review

“Na het dromentraject gevolgd te hebben is het een logisch en mooie vervolg om het doelentraject te volgen. Daar waar je eerst van droomde, ga je nu realiteit laten worden, dus echt concrete stappen maken richting jouw passie en je droom. Je doet dit niet alleen maar in de veiligheid en het vertrouwen van een kleine groep, waarin je elkaar stimuleert, met elkaar meeleeft maar ook de ander ziet groeien en steeds meer stappen ziet maken. Dit werkt ontzettend motiverend en het maakt dat je zelf ook meer focus en moed krijgt om je droom werkelijkheid te zien worden. Echt een aanrader dus!”

Miriam S.

“Ik blijf stappen zetten”
Lees de gehele review

“Het leven van mijn dromen houdt me altijd bezig, maar ik wilde graag concrete stappen zetten richting de verlangens van mijn hart. Ik wilde dit niet alleen doen maar in verbinding met inspireerde mensen. RYD volg ik al een tijd en het volgen van het doelentraject was een logisch volgende stap. Tijdens de start bijeenkomst ontstonden er gelijk nieuwe ideeën. Ook heb ik inzichtelijk gekregen wat er nodig is om stappen te zetten. Door het wekelijks contact met de andere deelnemers en coach blijf ik ook stappen zetten. We delen wekelijks onze hoogtepunten, maar ook is er ruimte om met elkaar te delen als je tegen dingen aanloopt. De kleine groep en toegankelijkheid van de coach houden het veilig en uitnodigend om groter de dromen. Als je garantie zoekt of dit gaat werken, die ligt bij jezelf. Je moet zelf aan de slag, maar de basis voorwaarden liggen hier. Een mooie kans. 

Droom, plan en ga!”

95%

95% van de vrouwen geven de coaching een 9